Jobindexkurser

SAP Intro TERP1E - kursus på dansk

6 ugers jobrettet kursus for ledige via A-kassen og de regionale positivlister.

Dette kursus er for dig der er:

i 1. ledighedsperiode

Kursusmål:

Print kursus

SAP Grundlæggende Med kurset får du en unik mulighed for at få et grundlæggende indblik i SAP og dermed forbedre dine jobmuligheder væsentligt. Der er stor mangel på medarbejdere med SAP kendskab og med SAP kendskab er du dit må om ansættelse i en af de store SAP-virksomheder et skridt nærmere. På Jobindex.dk kan du altid finde de aktuelle SAP-job uanset hvor i Danmark du bor. Ovenstående kan jo være det afgørende argument for dit jobcenter til at bevilge kurset til dig.

Kurset henvender sig til:

Kurset er for dig, der ønsker en grundlæggende introduktion til SAP. Med dette kursus er du en velegnet kandidat til stillinger, der efterspørger kendskab til SAP både indenfor finans, salg, indkøb, produktion, lager og HR.

Du kan efterfølgende vælge at supplere kurset med et kursus i videregående SAP, hvor du kan specialisere dig inden for netop dit arbejdsområde.

Forudsætninger:

Der kræves ingen specielle forudsætninger for at deltage på et grundlæggende SAP-kursus.
Du skal medbringe din egen bærbare PC på kurset og du skal have en stabil internetopkobling, da du skal være i stand til at arbejde hjemmefra med systemet.

Kursusindhold:

SAP-kurset er et blended kursusforløb bestående af 8 undervisningsdage og selvstudiedage, hvor du arbejder hjemmefra. På selvstudiedage, vil der være adgang til SAP server og dansk support via mail og telefon.

Du kan tage SAP Grundlæggende på dansk

Kurset afsluttes med en eksamenstest.  Når du har bestået denne, får du et eksamensbevis udstedt af Forlaget Edutasia. Kurset er inklusiv den eftertragtede TERP1E SAP-certificering.

Ved at tage SAP-kurset på dansk, med dansk undervisningsmateriale, undgår du misforståelser med svære forklaringer på teknisk engelsk. Selvom kurset er på dansk, med dansk e-læring og manual, vil du blive fortrolig med alle de professionelle termer i SAP, der er på engelsk, da de SAP installationer du vil møde i virksomhederne ofte er på engelsk. Undervisningsmaterialet tager højde for dine personlige præferencer ved både at tilbyde træning gennem tekst, film og øvelser. 

Kurset strækker sig over 6 uger med 8 undervisningsdagedage. Kurserne er derfor en blanding af selvstudium/e-læring og holdundervisning. På dage med selvstudium skal du forvente at anvende ca. 4-6 timer pr. dag.

Undervisningsdagene indeholder følgende: 

  • Opsætning af din bærbare PC samt "hvordan virker systemet"
  • Finans
  • indkøb
  • Produktion og Lager
  • Salg og distribution
  • Projektstyring i SAP
  • HR og eksamenstest samt info om hvordan du bliver certificeret.

Dit udbytte: Du bliver i stand til at forklare de organisatoriske strukturer, der anvendes i de enkelte forretningsprocesser. Du kan udpege de vigtigste stamdata, som skal være oprettet for at udføre de enkelte arbejdsopgaver, og du vil kunne forklare, hvilke funktioner der kræves for at gennemføre den enkelte arbejdsopgave. Derudover kan du udpege de centrale sammenhænge mellem de forskellige forretningsområder, der støtter de enkelte arbejdsopgaver.    NB: Tilmeldingsfristen er en uge (7 dage) før kursusstart. Ved framelding herefter og frem til kursusstart vil der blive opkrævet kr. 13.500 + moms til dækning af SAP-licens.

Kurset er godkendt på den landsdækkende positivliste som jobrettet uddannelse og på alle de regionale positivlister og kan tages gennem A-kassen eller gennem jobcentret via en jobplan. Nyledige er SAP Partner. Vi er en af de to eneste autoriserede udbydere af SAP kurser for ledige                                        


 

Jobindex Kurser er SAP Partner. Vi er en af de to eneste autoriserede udbydere af SAP kurser for ledige


                                             

                                                                                              


Positivlister

Pr. 1.1.2015 trådte den nye beskæftigelsesreform i kraft. Det betyder for dig som ledig, at der gælder andre regler end tidligere, når du skal vælge, hvilket kursus, der kan bringe dig tættere på et ønskejob.

Alle ledige - også selv om du er akademiker - med en bachelor eller højere akademisk uddannelse:
Du kan vælge kurser fra en af de regionale positivlister. Kursusforløbet skal godkendes og bevilges i dit jobcenter. Du kan tage kurser fra denne liste i hele din ledighedsperiode.

Alle ledige uden akademisk uddannelse ( fra bachelor og opefter):
Du kan i samråd med dit jobcenter vælge et kursus fra den landsdækkende positivliste. Kursusdeltagelsen skal efterfølgende, via en formular AR237, godkendes i din A-kasse, der skal bekræfte, at du er berettiget til kurset.
Er du under 25 år skal du have afsluttet dit kursus inden 6 måneder og er du over 25 år har du 9 måneder til at afslutte dit kursus.

Links
Bornholm
Fyn
Hovedstaden
Nordjylland
Østjylland
Sjælland
Sydjylland
Vestjylland

Landslisten