Jobindexkurser

Velkommen til Jobindex Kurser


Kurser for ledige

På Jobindex Kurser finder du gode, opkvalificerende kurser, som du kan du tilmelde dig efter aftale med dit Jobcenter. Jobindex Kurser giver dig et godt overblik over mulighederne, når du skal finde kurserne til din uddannelsesplan under lovgivningen om seks ugers jobrettet uddannelse. Kurserne er derfor uden egenbetaling for dig.

Seks ugers jobrettet uddannelse giver dig mulighed for aktivt at bruge din jobsøgningsperiode til at dygtiggøre dig og udbygge dit cv, hvilket er med til at øge dine jobmuligheder.

Kurser for ledige er delt op i 2 positivslister - en landsdækkende for 6 ugers jobrettet uddannelse og en regional for opkvalificerende kurser.

Uanset dit kursusvalg skal du rundt om dit jobcenter for at få OK til kurset. Hvis kurset er på landslisten, skal din jobkonsulent blot godkende, at det er i tråd med din uddannelses- og karrieremæssige baggrund og at det vil gøre det lettere for dig at komme tilbage til arbejdsmarkedet. Efterfølgende skal din A-kasse godkende, at du er berettiget til kurset, hvilket vi klarer for dig via formularen AR237.

Ønsker du et af kurserne fra regionallisten, skal kurset bevilges af dit jobcenter. Du skal formentlig have lavet en jobplan og det tages op til vurdering, om du vil opnå større muligheder for at komme tilbage i job. Dit jobcenter vil udstede et betalingstilsagn, som er dit adgangskort til dit ønskekursus.

Vi har valgt at kalde begge kategorier for jobrettet uddannelse.

Samtlige af vores kurser for ledige er erhvervsrettede og indeholder løbende sparring med professionelle undervisere.

Du kan i samarbejde med dit jobcenter sammensætte et kursusforløb, der passer netop til dig og din faglige baggrund.

Er du i tvivl om, du er berettiget til at deltage i vore kurser, eller har du andre spørgsmål omkring seks ugers jobrettet uddannelse, er du velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål til vores kurser, er du ligeledes velkommen til at kontakte os.

Vi tager forbehold for skrivefejl, tastefejl og systemfejl på sitet.