Grafisk Design og UI/UX

6 ugers erhvervsrettet kursus for ledige

På kurset lærer du at lave grafisk design med fokus på digitale succesfulde brugeroplevelser, og lave forskellige usability-tests, så du kan designe og forbedre hjemmesider og andre interaktive produkter, så de sælger bedre. Du får også en introduktion til WordPress, som er ét af de mest populære CMS-systemer.

Målgruppe:

Kurset i Grafisk Design og UI er særligt rettet mod dig, der ønsker at arbejde som UI/UX designer, digital designer, UX/usability ansvarlig, webdesigner, app-udvikler m.m.

Dette kursus udbydes følgende steder:

12-08-2024 - Online

12-08-2024 - København NV

23-09-2024 - København NV

23-09-2024 - Online

Forudsætninger:

 1. Er motiveret og har ambitioner om at arbejde med brugervenlighed/ux og/eller grafisk design især indenfor digitale produkter
 2. Har lyst til at arbejde med brugercentreret design
 3. Har en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på samme niveau samt min. 2 års erhvervserfaring

Kursusindhold:

Du får samtidig en hands-on introduktion til både Photoshop, InDesign, Illustrator og Figma, så du kan arbejde med billedredigering, layout og vektorgrafikker. Du lærer at lave prototyper i hele designprocessen; fra håndtegnede skitser til interaktive prototyper.

Efter kurset kan du kalde dig en UI/UX designer – som der er stor efterspørgsel på!

Kurset giver dig akademifaget Grafisk design og UI, og du har mulighed for at gå til eksamen og opnå 10 ECTS-point.

Mulighed for eksamen
Modulet Grafisk design og UI/UX er et akademifag på 10 ECTS-point og hentet fra akademiuddannelsen i Informationsteknologi. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

 

Fremmøde:

 • Du vil modtage klasseundervisning alle ugens 5 dage fra kl. 09.00 til 15.00.

  Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner og omfatter både teori og praktiske øvelser.

  Der er pc og undervisningsmateriale til rådighed under alle 6 uger.

Online:

Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.

Kurset i Grafisk design og UI/UX udbydes i samarbejde med KEA. Uddannelsesinstitutionen udbyder en lang række praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelor­niveau. KEA’s uddannelser udvikles i nært samarbejde med erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland

Kurset er på følgende positivlister:

 • Fyn
 • Hovedstaden
 • Østjylland
 • Sjælland
 • Landslisten

Praktisk info

Pris:

kr. 26.350,- (ekskl. moms), kr. 32.938,- (inkl. moms)
Dog uden egenbetaling for dig, der er berettiget.

Dato og by: