Brugervenlighed (UX) & Grafisk Design - 6 ugers jobrettet kursus for ledige

Styrk dine kompetencer inden for brugervenlighed og webdesign, og sæt fokus på brugerne og deres behov.

På kurset lærer du at lave forskellige usability-tests, så du kan designe og forbedre hjemmesider, så de sælger bedre. Du får også en introduktion til WordPress, som er ét af de mest populære CMS-systemer.

Dette kursus udbydes følgende steder:

09-01-2023 - København NV

09-01-2023 - Online

20-02-2023 - Online

20-02-2023 - København NV

Kurset henvender sig til:

Kurset er til dig, der ønsker at søge stillinger som webkoordinator, webmaster, social media manager, marketingkoordinator m.v.

Forudsætninger:

  • PC- og interneterfaring
  • Ønsker at arbejde med usability, sociale medier, online markedsføring, InDesign og Photoshop
  • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring

Kursusindhold:

Brugervenlighed / User Experience (UX)
På kurset bliver du undervist i usabilitytests (UX research), samt hvordan du udfører testene og analyserer resultatet, så du kan designe en brugervenlig hjemmeside, som brugeren nemt kan navigere rundt på. Du lærer bl.a. at udføre kortsortering, ekspertvurdering og gangstertesten samt lærer om målgruppearbejde og persona.

Webdesign & Hjemmesideudvikling
Du lærer om webdesign, designprincipper og konceptmodeller med wireframes og mockups. Dertil får du en introduktion til CMS-systemet WordPress, herunder plugins, temaer, widgets m.m.

Sociale Medier
Du opnår kompetencer inden for Facebook, Instagram og LinkedIn m.fl., samt hvordan disse platforme integreres med en virksomheds hjemmeside. Dertil bliver du undervist i anvendelse af sociale medier, samt YouTube og andre videokanaler i din markedsføring af virksomheden og hjemmesiden. Endelig lærer du om hvordan strategi eksekveres systematisk med målsætninger.

Adobe-pakken
Du får viden og kompetencer i Photoshop og InDesign, så du kan redigere billeder og arbejde med grafisk design ud fra farvelære, fonte og designprincipper. Derudover bliver du undervist i videoredigering i Premiere Rush.

E-mail Markedsføring
Du bliver undervist i hvordan du kan indsamle e-mail-adresser og udsende relevante nyhedsbreve til din målgruppe. Dertil bliver du undervist i Do’s and Don’ts, så du ved hvordan du bedst kommunikerer med dine potentielle kunder.

Søgemaskineoptimering & Trafikmåling
Du opnår viden og erfaring med SEM (Search engine marketing) og SEO (Search engine optimization), så du kan markedsføre virksomheden via Google. Dertil opnår du kendskab til Google Analytics og trafikmåling. Du kan også få en certificering i Google Succes Online, som er en efterspurgt og anerkendt certificering.

Mulighed for eksamen
Modulet Brugervenlighed og grafisk design er et akademifag på 10 ECTS-point og hentet fra akademiuddannelsen i Informationsteknologi. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Fremmøde:
Du vil modtage klasseundervisning alle ugens 5 dage fra kl. 09.00 til 15.00.

Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner og omfatter både teori og praktiske øvelser.

Der er pc og undervisningsmateriale til rådighed under alle 6 uger.

Online:
Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.

Kurset er på følgende positivlister:

  • Fyn
  • Hovedstaden
  • Østjylland
  • Sjælland
  • Landslisten

Praktisk info

Pris:

kr. 25.700,- (ekskl. moms), kr. 32.125,- (inkl. moms)
Dog uden egenbetaling for dig, der er berettiget.

Dato og by: