Projektledelse inkl. Agil Projektledelse og Projektøkonomi

6 ugers jobrettet uddannelse gennem jobcenter eller a-kasse

På dette projektledelseskursus sørger vi for at klæde dig godt på, så du kan holde styr på og opnå succes med dine projekter – hvad enten de er store eller små. Dét at planlægge og styre succesfulde projekter kan være svært. Der er mange faktorer, du skal have styr på inden du hovedkulds kaster dig over at gennemføre et projekt.

Kurset henvender sig til:

Dette er et kursus, som i særdeleshed henvender sig til personer, som ønsker job som enten
projektdeltager eller -leder.

Dette kursus udbydes følgende steder:

12-08-2024 - København NV

12-08-2024 - Online

Forudsætninger:

 • Erfaring i brugen af PC’er, internet og Office-pakken
 • Selvlært, motiveret med ambitioner om at arbejde med projektledelse
 • Positiv, motiveret og en teamplayer

Kursusindhold:

Projektledelse i praksis

Du lærer hvad et projekt egentlig er, samt hvad du skal være særligt opmærksom på under projekter. Dertil bliver du undervist i projekter livscyklus/faser, hvordan du organiserer et projekt og hvad formålet er. Du lærer forskellen mellem projektstyring og projektledelse.

HR i projekter

Du lærer om forhandlingsteknik, motivation, samt de forskellige ledelsesstile og ledelsesbeføjelser. Dertil bliver du undervist i kommunikation ift. projekter, samt stresshåndtering og projektlederens kompetencer og opgaver. Vi kigger også ind i krydsfeltet mellem ledelse og coaching, relationer og adfærdsmønstre.

Samarbejde i projektgrupper

Du bliver undervist i konflikthåndtering, samt sammensætning af projektgrupper. Du får erfaring med de gældende spilleregler inden for samarbejde, og dertil lærer du om kreativitetsteknikker til udvikling af gode idéer (innovation).

Værktøjskassen

Du får styr på fastlæggelse af formål og delmål for projektet, og samtidig lærer du at udarbejde en interessentanalyse. Du udarbejder risikoanalyse, hvor du identificerer og håndterer risici. Samtidig lærer du hvorfor både interessent- og risikoanalyse er essentielle for vellykkede projekter.

Planlægning, tids- og ressourcestyring

Du får kendskab til hvilke værktøjer du skal bruge, for at sikre sammenhængen mellem økonomi, tid og selve projektet. Du lærer om milepæls- og aktivitetsplaner, aktivitetsnedbrydning og regnskab. Derudover ser vi på budgetopstilling, -opfølgning og -revidering.

Agil projektledelse med Scrum

Du opnår praktisk erfaring og kompetencer med Scrum. Du får kendskab til forskellen mellem klassisk og agil projektledelse, samt hvordan processen forløber i et Scrum-projekt.

Kurset er et akademifag, som udbydes i samarbejde med Cphbusiness, og du vil derfor opnå 10 ECTS, ved en bestået eksamen. 

Kursusform:

Fremmøde:

 • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.
 • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.
 • Der er egen pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

 

Online:

Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.

Dette kursus er en del af Projektledelse, og udbydes af erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy.

 

Kurset er på følgende positivlister:

 • Fyn
 • Hovedstaden
 • Østjylland
 • Sydjylland
 • Landslisten

Praktisk info

Pris:

kr. 27.240,- (ekskl. moms), kr. 34.050,- (inkl. moms)
Dog uden egenbetaling for dig, der er berettiget.

Dato og by: