Anvendelse af AI - Kunstig intelligens

Lær at mestre AI og ChatGPT på 6 uger

Kurset er til dig, der drømmer om at kunne bruge AI i dit næste job – også selvom du ikke har forudgående erfaring med teknologien eller datavidenskab.

Kursusmål:

Medarbejdere, som kan bruge AI (kunstig intelligens), er eftertragtede som aldrig før, når virksomheder ønsker at nytænke og optimere måden, de løser opgaver på. Med dette 6-ugers uddannelsesforløb i AI står du stærkt på jobmarkedet, da du får praktisk erfaring med at implementere, anvende og udfordre forskellige AI-løsninger såsom ChatGPT, Bard, Midjourney m.fl.

Undervejs på uddannelsen får du vigtige redskaber og metoder til at sikre, at dine AI-løsninger er effektive. Du lærer at producere relevant indhold med AI og bliver klogere på de mange muligheder, der findes inden for kunstig intelligens.

Dette kursus udbydes følgende steder:

19-08-2024 - Viby J

19-08-2024 - Online

09-09-2024 - Viby J

09-09-2024 - Online

Kurset henvender sig til:

Kurset er til dig, der drømmer om at kunne bruge AI i dit næste job – også selvom du ikke har forudgående erfaring med teknologien eller datavidenskab.

Kursusindhold:

Få en praksisnær tilgang til AI med 12 spændende moduler

Dyk ned i en verden af kunstig intelligens med 12 håndplukkede moduler, der klæder dig på med teoretisk viden og praktiske værktøjer 

Introduktion til AI

Få en solid forståelse for kunstig intelligens og principperne bag, og få indblik i hvordan og hvorfor det bidrager til at transformere den digitale verden. 

Tekstforfatning med AI

Udforsk hvordan AI kan revolutionere tekstforfatning, lige fra blogindlæg til dokumenter, og udsrbejd tekster, der fanger og fastholder din læser. 

Anvend AI i SEO-marketing

Optimér synligheden på en hjemmeside med AI-skabte SEO-tekster. Dvs. tekster, der er skabt i en synergi mellem Ahrefs og AI med henblik på at opnå bedre placeringer på Google. 

Brug AI til SoMe, nyhedsbreve etc.

Lær at integrere AI i digital markedsføring. Du lærer at lave indhold til sociale medier, nyhedsbreve m.m. samt at skabe bedre kampagner - hurtigere. En nem måde at optimere din arbejdsgang. 

AI til ansøgninger og stillingsopslag

Brug AI til at forbedre dine jobansøgninger som ledig - eller stillingsopslag som virksomhed. Du lærer at skrive, så du skiller dig ud fra mængden og tiltrækker den rette opmærksomhed. 

Skab billeder med AI og Midjourney

Opdag hvordan AI kan skabe og behandle imponerende billeder samt justere dem. Din nye viden kan hjælpe med at optimere de grafiske processer i en virksomhed eller organisation. 

Lav video med AI

Lær hvordan AI kan effektivisere og transformere videoproduktion og -redigering. Du lærer på en helt ny måde at skabe videoer, der fanger opmærksomhed og engagerer brugerne. 

Datahåndtering - upload af filer 

Bliv bevidst om fordele og mulige faldgruber ved datahåndtering med AI. Du lærer at uploade og behandle filer med ChatGPT og får en forståelse for, hvordan AI kan forbedre dataanalyse. 

Etisk og juridisk overvejelse ved AI

Forstå de juridiske og etiske aspekter ved AI. Vi gennemgår alt lige fra databeskyttelse til etiske dilemmaer, så du lærer at navigere i det komplekse AI-landskab. 

API - tilslut AI til andre programmer

Integrér AI med andre værktøjer vha. API'er. Du lærer at automatisere processer med platforme som fx Power Automate og Zapier, så du kan effektivisere manuelle arbejdsopgaver. 

Gruppeprojekt med AI-opgave

Indgå i gruppearbejde, hvor I sammen skal behandle og løse en realistisk AI-udfordring. Den praksisnære undervisning sikrer dig, at du efterfølgende kan bruge din nye viden og færdigheder i et konkret job – enten selvstændigt eller sammen med et team. 

Fremtiden med AI

Reflektér over det fremtidige potentiale, som AI rummer, og forstå kommende trends på feltet. Uddannelsen klæder dig optimalt på til at være på forkant med den næste bølge af AI-innovationer.

Mødetid & undervisning

Undervisningen er fordelt på 12 undervisningsdage i løbet af de 6 uger, kurset varer.

Mødetiden vil være fra kl. 9-14, og der vil være undervisning 2-3 dage i ugen.

Undervisningen er meget praksisnær. Vi veksler mellem oplæg fra underviseren, dialogbaseret undervisning og hands on-øvelser i de relevante programmer. Under forløbet arbejder vi med konkrete caseopgaver, der tager udgangspunkt i aktuelle problemstillinger fra virkeligheden.

Derudover får du adgang til vores online læringsplatform, hvor du finder flere øvelser, videoer, adgang til diverse testkonti, guides og meget mere, så du efter endt kursus stadig kan vedligeholde dine nyerhvervede kompetencer.

Kurset findes kun på den regionale positivliste:

  • Den regionale positivliste: Uddannelseskode 20235 (Hovedstaden, Østjylland & Nordjylland) -  Jobcentrene kan også tilbyde kurser fra positivlisten i et tilstødende RAR-område, og uddannelsen kan derfor også bevilges i RAR Vestjylland, RAR Sydjylland og RAR Sjælland.
  • Uddannelsen hører under erhvervsgruppen ‘It og teleteknik’ og 'Salg, indkøb og markedsføring'.

Forløbet udbydes i samarbejde med
Erhvervsakademi Aarhus

Kurset er på følgende positivlister:

  • Hovedstaden
  • Nordjylland
  • Østjylland
  • Landslisten

Praktisk info

Pris:

kr. 19.800,- (ekskl. moms), kr. 24.750,- (inkl. moms)
Dog uden egenbetaling for dig, der er berettiget.

Dato og by: