Kommunikation i Praksis inkl. Personaleadministration

6 ugers jobrettet uddannelse for ledige

Kommunikation i praksis er et akademifag, og der er mulighed for at optjene 10 ECTS-point, hvis modulet afsluttes med en bestået mundtlig eksamen.

Du lærer at formidle et budskab optimalt og bliver undervist i dialogbaseret kommunikation, samtaleværktøjer og konflikthåndtering. Værktøjerne bruges til at udveksle informationer og budskaber mellem personer (kommunikation).

Dette kursus udbydes følgende steder:

11-04-2023 - Online

11-04-2023 - København NV

26-05-2023 - Online

26-05-2023 - København NV

Kurset henvender sig til:

Er interesseret i kommunikation og personaleadministration, og måske allerede – i en eller anden grad – løser kommunikationsopgaver i en professionel sammenhæng Ønsker at kvalificere dig til en karriere inden for kommunikation og personaleadministration Ser dig selv i rollen som eksempelvis kommunikationsmedarbejder, administrativ medarbejder eller selvstændig konsulent

Kursusindhold:

På kurset udarbejder du en case med et selvvalgt emne, hvorigennem du vil lære at koble kommunikationsteori til konkrete situationer – dette kan både gælde situationer fra hverdagen, arbejde m.m.

Vi lærer dig grundlæggende arbejdsret og ansættelsesret på det danske arbejdsmarked samt de centrale love og rettigheder, du skal kende til, for at arbejde administrativt inden for personale og HR.

Kursusform

  • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.
  • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.
  • Der er egen pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Kurset udbydes i samarbejde med KEA. Uddannelsesinstitutionen udbyder en lang række praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelor­niveau. KEA’s uddannelser udvikles i nært samarbejde med erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland.
Kurset er på følgende positivlister:

  • Fyn
  • Hovedstaden
  • Østjylland
  • Sjælland
  • Sydjylland
  • Landslisten

Praktisk info

Pris:

kr. 26.350,- (ekskl. moms), kr. 32.938,- (inkl. moms)
Dog uden egenbetaling for dig, der er berettiget.

Dato og by: