Personalejura inkl. HR, Løn & Excel

6 ugers jobrettet uddannelse for ledige

I løbet af dette 6 ugers kursusforløb bliver du undervist i de vigtigste færdigheder inden for HR-feltet: Personalejura, HR og løn.

Du får du en grundig introduktion til samt brugbar viden inden for alle tre emner. Vi kommer bl.a. omkring de grundlæggende love og regler i forhold til det danske arbejdsmarked, sammenhængen mellem personalejura og HR og håndtering af løn.

Målgruppe:

Er interesseret i personalejura og HR og måske allerede – i en eller anden grad – løser kommunikationsopgaver i en professionel sammenhæng Ønsker at kvalificere dig til en karriere inden for personalejura, HR og lønarbejde Ser dig selv i rollen som eksempelvis HR-medarbejder. 

Personalejura er et akademifag, og der er mulighed for at optjene 10 ECTS-point, hvis modulet afsluttes med en bestået mundtlig eksamen.

Dette kursus udbydes følgende steder:

12-08-2024 - Online

12-08-2024 - København NV

23-09-2024 - København NV

23-09-2024 - Online

Kursusindhold:


Du opnår kompetencer inden for HR med fokus på rekruttering og en overordnet forståelse for HR-området, samt sammenhængene mellem HR og personalejura. Dertil vil du lære om gældende arbejdsmiljøregler og -vejledninger, som giver indblik i, hvordan man kan og skal forholde sig til arbejdsmiljømæssige spørgsmål og udfordringer i praksis.

Hertil lærer du fundamental lønteori og lønbogholderi, samt hvordan du udarbejder og håndterer løn i både løn- og regnskabssystemer. Du lærer at håndtere større datamængder gennem opstilling og beregninger i Excel og Power-BI med sigte mod udarbejdelse af relevant ledelsesinformation på baggrund af medarbejderdata.

Kursusform

Fremmøde:

  • Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.
  • Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.
  • Der er egen pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

 

Online:

Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.


Kurset udbydes i samarbejde med KEA. Uddannelsesinstitutionen udbyder en lang række praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelor­niveau. KEA’s uddannelser udvikles i nært samarbejde med erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland.

Kurset er på følgende positivlister:

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Landslisten

Praktisk info

Pris:

kr. 27.240,- (ekskl. moms), kr. 34.050,- (inkl. moms)
Dog uden egenbetaling for dig, der er berettiget.

Dato og by: