Jobindexkurser

GDPR-koordinator & Persondataspecialist

6 ugers erhvervsrettet kursus for ledige

Dette kursus er for dig der er:

i 1. ledighedsperiode
i 2. ledighedsperiode
Print kursus Bliv GDPR-koordinator og lær at implementere og vedligeholde persondataforordningen i virksomheder.
Gennem dette forløb bliver du i stand til at arbejde professionelt med persondata, og du kan efter endt kursus fungere som GDPR-koordinator med fokus på lovmæssig implementering og vedligeholdelse.

Kursusmål:

  • Få værktøjer til at håndtere persondata
  • Lære hvordan disse data anvendes ved hjælp af digitale redskaber
  • Få en grundig gennemgang af persondata, GDPR og persondataforordningen
  • Lære hvordan virksomheder skal håndtere data for både kunder og medarbejdere

Dette kursus udbydes følgende steder:

Online, København NV

Kurset henvender sig til:

Kurset GDPR-koordinator & persondataspecialist er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig til dig, der ønsker at arbejde med GDPR, administration og kontor.

Forudsætninger:

  • Erfaring i brugen af PC’er, internet og Office-pakken
  • Selvlært, motiveret med ambitioner om at arbejde med data og GDPR
  • Positiv, motiveret og en teamplayer

Kursusindhold:

Persondataforordning og lovgivning
Du bliver undervist i loven, reglerne og intentionerne. Du lærer hvilke data som reglerne beskytter, hvordan udviklingen ser ud, samt hvilke krav virksomhederne, leverandørerne og IT-leverandørerne skal overholde. Dertil får du viden om Datatilsynet og sanktionerne.

Virksomheder og data
På kurset gennemgår vi de forskellige virksomhedstyper og undersøger forskellige former for data. Hvordan ser implementeringen af persondataforordningen ud i forhold til virksomhedstype og data.

Den praktiske implementering
Du opnår en grundlæggende viden om, hvilke oversigter og dokumenter, loven kræver udarbejdet. Herunder hvilke dokumenter, processer og tekniske foranstaltninger, som virksomheden skal have implementeret og opdateret, så virksomheden er klar til et kontrolbesøg af Datatilsynet.

Tekniske redskaber og optimering
Der er udviklet flere gode digitale redskaber, som hjælper virksomheden med at opretholde en opdateret GDPR-proces, der dokumenterer at virksomheden er compliant / ”i overensstemmelse” med loven. Her undersøger vi de digitale redskaber.

Koordinator af implementering
Her lærer du alt om den implementeringsopgave, som virksomheden står overfor og hvordan du bedst hjælper. Vi gennemgår de typiske udfordringer, de forskellige typer af virksomheder står overfor og hvordan de angribes og løses. Vi ser på hvem i virksomheden, der skal være involveret og engageret for at sikre en vellykket implementering.

Hvordan sætter du dig selv i spil? De 3 M'er...
Opfyldelsen af de 3 M’er afgørende for, at du lander dit næste job. Mindset, Momentum og Markedsføring/præsentation. Her gennemgår vi de teknikker, der giver dig dit ønskejob.

Kursusform & hjemmearbejde:
Du skal beregne 2-3 timers hjemmearbejde om ugen.

Fremmøde:
Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.
Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.
Der er egen pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.

Online:
Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner.
Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være ”tilstede” under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.



Ny mulighed for at supplere de regionale positivlister med online kurser

Folketinget sætter fokus på de mange ledige, der er et resultat af Covid-19 situationen.

Der er kommet flere online-kurser (ikke at forveksle med e-learning), hvor du er i forbindelse med en underviser online, i stedet for at sidde mange sammen i et klasseværelse. Denne undervisningsform ser ud til at være kommet for at blive.

Derudover har Folketinget besluttet, at det er muligt at få bevilget kurser fra de regionale positivlister fra naboregionens lister. Det betyder, at søger du et specifikt kursus i din egen region, men kurset ikke står på den regionale positivliste, så kan du tage kurset alligevel, hvis det står på naboregionens liste. Det betyder, at følgende regioner kan trække på naboregionernes regionale positivliste:

Region Sjælland kan de ledige kigge mod Region Hovedstaden og mod Bornholm.

Region Hovedstaden giver adgang til Region Sjælland og Bornholm

Region Fyn giver adgang til kurser i Sydjylland og i region Sjælland. Region.

Region Østjylland giver adgang til Vestjylland, Nordjylland samt Sydjylland.

Region Vestjylland giver adgang til Østjylland, Nordjylland samt Sydjylland

Region Nordjylland giver adgang til Øst- og Vestjylland

Region Sydjylland giver adgang til Øst- og Vestjylland samt Region Fyn

Region Bornholm gier adgang til region Sjælland og Hovedstaden.

Formålet med ændringen er at øge muligheden for, at dagpengemodtagere kan tage opkvalificerende kurser, så alle er tættere på arbejdsmarkedet.

Ring til os, hvis du har spørgsmål til ovenstående.

Links
Bornholm
Fyn
Hovedstaden
Nordjylland
Østjylland
Sjælland
Sydjylland
Vestjylland

Landslisten