Jobindexkurser

Certified Ethical Hacker (CEH v8) - E-Learning

Du kan ansøge om kurset gennem dit jobcenter f.eks. via en jobplan.

Dette kursus er for dig der er:

i 1. ledighedsperiode
Fritstillet
Print kursus Vil du arbejde professionelt med IT Sikkerhed? Certified Ethical Hacker er for dig, som vil lære om de forskellige dicipliner som ondsindede hackere i stor stil benytter sig af, for dermed at kunne beskytte en virksomhed eller organisations IT infrastruktur bedst og mest effektivt.

Dette kursus udbydes følgende steder:

E-learning

Kurset henvender sig til:

Forløbet er godkendt på den regionale positivliste i flere regioner og er tiltænkt ledige IT professionelle, som vil arbejde med IT sikkerhed i bred forstand.

Forudsætninger:

For at kunne gennemføre kurset bør du have erfaring med feltet - ikke nødvendigvis med alle kursets emner, men med de fleste. De fleste kandidater har en IT-teknisk baggrund, men det er ikke noget krav.

For at kunne gennemføre kurset skal du:
have adgang til mindst en PC eller Mac som du har administratorrettigheder på. Det er ikke muligt at gennemføre kurset med en iPad eller anden tablet.
kunne læse engelsk på et medium højt niveau. Alle fagtermer forklares dog grundigt i såvel e-læringen som den tilknyttede litteratur.

Vi anbefaler desuden, at du har adgang til:
en PC med Linux, som du har administratorrettigheder (root-adgang) til.
en tablet eller ekstra PC, som du kan bruge til at læse den tilknyttede litteratur på.

Kursusindhold:

På kurset lærer du blandt andet om DDoS-angreb, trojanske heste og forskellige former for hacking samt SQL injection. Du lærer også om ikke-tekniske dicipliner som personmanipulation, identitetstyveri med mere.

Certified Ethical Hacker er en internationalt anerkendt IT sikkerheds-certificering. Den er en fremragende trædesten mod en professionel karriere indenfor IT sikkerhed, og kan være lige præcis det element du mangler, for at landet drømmejobbet.

Uddannelsen udbydes som e-læring, så du i ro og mag får mulighed for også at specialisere dig indenfor de områder, som i særlig grad interesserer dig. Med i pakken følger et års adgang til tjenesten Books24x7 hvor du finder op imod 35.000 faglitterære e-bøger, som du frit kan benytte dig af - også efter kursets afslutning. Selve certificeringen er frivillig, men vi betaler første forsøg - så hvorfor ikke bare prøve?

Der udleveres kursusbevis til alle der har gennemført kurset, men som et frivilligt tilbud, får du også mulighed for at tage en Certified Ethical Hacker (CEH v8) - certificering efter endt kursus. Den er et ret eftertragtet bevis på de kompetencer, du har opnået på kurset, og vil forbedre dine jobmuligheder ganske betragteligt, så vi anbefaler dig, at tage imod tilbuddet. Vi betaler første certificeringsforsøg.

Bemærk at både kursus, eksamen samt korrespondance med din mentor foregår på engelsk.

Litteraturanbefalinger til kurset:

CEH Certified Ethical Hacker All-in-One Exam Guide, Second Edition
Matt Walker
McGraw-Hill/Osborne © 2014 (465 pages) Citation
ISBN:9780071836487.

CEH Certified Ethical Hacker Practice Exams, Second Edition
Matt Walker
McGraw-Hill/Osborne © 2014 (353 pages) Citation
ISBN:9780071838733.

CEHv8: Certified Ethical Hacker Version 8 Study Guide
Sean-Philip Oriyano
Sybex © 2014 (504 pages) Citation
ISBN:9781118647677.

CEH Official Certified Ethical Hacker Review Guide: Exam 312-50
Kimberly Graves
Sybex © 2007 (238 pages) Citation
ISBN:9780782144376.

The CEH Prep Guide: The Comprehensive Guide to Certified Ethical Hacking
Ronald L. Krutz og Russell Dean Vines
John Wiley & Sons © 2008 (738 pages) Citation
ISBN:9780470135921.
Positivlister

Pr. 1.1.2015 trådte den nye beskæftigelsesreform i kraft. Det betyder for dig som ledig, at der gælder andre regler end tidligere, når du skal vælge, hvilket kursus, der kan bringe dig tættere på et ønskejob.

Alle ledige - også selv om du er akademiker - med en bachelor eller højere akademisk uddannelse:
Du kan vælge kurser fra en af de regionale positivlister. Kursusforløbet skal godkendes og bevilges i dit jobcenter. Du kan tage kurser fra denne liste i hele din ledighedsperiode.

Alle ledige uden akademisk uddannelse ( fra bachelor og opefter):
Du kan i samråd med dit jobcenter vælge et kursus fra den landsdækkende positivliste. Kursusdeltagelsen skal efterfølgende, via en formular AR237, godkendes i din A-kasse, der skal bekræfte, at du er berettiget til kurset.
Er du under 25 år skal du have afsluttet dit kursus inden 6 måneder og er du over 25 år har du 9 måneder til at afslutte dit kursus.

Links
Bornholm
Fyn
Hovedstaden
Nordjylland
Østjylland
Sjælland
Sydjylland
Vestjylland

Landslisten