Jobindexkurser

Microsoft Sharepoint Administrator 2010 (MCITP) for ledige

6 ugers jobrettet kursus for ledige - also works if you only speak english.

Dette kursus er for dig der er:

i 1. ledighedsperiode
Print kursus Uddannelsen varer totalt 6 uger og tilbydes som en del af den Regionale positivliste i de fleste regioner.

Microsoft Certified IT Professional - MS Sharepoint 2010 Administrator er for dig, der vil arbejde med drift og udvikling på Microsofts Sharepoint-platform.

Certificeringen sætter dig i stand til at varetage support-, specialist- og konsulentjobs. Det samlede forløb varer 6 uger, og de to eksaminer der udgør MCITP-certificeringen, er selvfølgelig inkluderet i forløbet.

Dette kursus udbydes følgende steder:

E-learning

Forudsætninger:

Som kursist skal du være i besiddelse af en mellemlang eller videregående uddannelse, og bør derudover have erfaring med ASP .NET 3,5 - udvikling i MS Visual Studio 2008 samt erfaring med webudvikling og drift af løsninger baseret på Sharepoint 2007 eller senere.

Kursusindhold:

Microsoft Sharepoint Administrator 2010 er først og fremmest baseret på e-learning i meget høj kvalitet fra den anerkendte leverandør Skillsoft. Skilsoft har base i Irland, og har siden 1989 udbudt fjernundervisning og e-learning.

MCITP-certificeringens 20 kurser formidles i en fænomenal kombination af fleksibel e-learning af meget høj kvalitet, hvortil der er koblet en mentorordning og hurtig online support. Din mentor kender kurserne og som kan støtte dig i forhold til dem - med yderligere forklaring af kursusmateriale, forslag til relevant faglitteratur med mere. Du kan kommunikere med din mentor via chat eller mail.
En integreret del af forløbet er endvidere læsning af helt opdateret faglitteratur, som du får adgang til både under og efter forløbet. Faglitteraturen skal du bruge til at komme i dybden med det stof, der interesserer dig mest - og det stof, som du har sværest ved at tilegne dig.

Du har alle forudsætninger for at komme helt i dybden med materialet. Vi anbefaler, at du arbejder koncentreret med kurserne i mellem 2 og 4 timer om dagen, og supplerer med løbende, at komme i dybden med materialet via de tilhørende bøger. Derudover skal du påregne tid, til at søge specifik ekspertise og inspiration hos din mentor.

Bemærk også at både kursus, eksamen samt korrespondance med din mentor foregår på engelsk.

Microsoft Sharepoint Administrator 2010 giver dig papir på de kompetencer du skal have for at arbejde professionelt med drifts- og udviklingsopgaver i Microsoft Sharepoint. Det samlede certificeringsforløb varer 6 uger, og omfatter både grundlæggende og videregående færdigheder i Sharepoint 2010 og kvalificerer dig at arbejde med Sharepoint indenfor flere brancher og forretningsområder.

MCITP-certificeringen er på videregående niveau, og består af disse to eksaminer:

  • 70-667 Microsoft SharePoint Server 2010 SP1: Configuring
  • 70-668 Microsoft SharePoint 2010 SP1: Administration


Positivlister

Pr. 1.1.2015 trådte den nye beskæftigelsesreform i kraft. Det betyder for dig som ledig, at der gælder andre regler end tidligere, når du skal vælge, hvilket kursus, der kan bringe dig tættere på et ønskejob.

Alle ledige - også selv om du er akademiker - med en bachelor eller højere akademisk uddannelse:
Du kan vælge kurser fra en af de regionale positivlister. Kursusforløbet skal godkendes og bevilges i dit jobcenter. Du kan tage kurser fra denne liste i hele din ledighedsperiode.

Alle ledige uden akademisk uddannelse ( fra bachelor og opefter):
Du kan i samråd med dit jobcenter vælge et kursus fra den landsdækkende positivliste. Kursusdeltagelsen skal efterfølgende, via en formular AR237, godkendes i din A-kasse, der skal bekræfte, at du er berettiget til kurset.
Er du under 25 år skal du have afsluttet dit kursus inden 6 måneder og er du over 25 år har du 9 måneder til at afslutte dit kursus.

Links
Bornholm
Fyn
Hovedstaden
Nordjylland
Østjylland
Sjælland
Sydjylland
Vestjylland

Landslisten