Jobindexkurser

Online Marketing - Akademimodul: Digital Markedsføring

6 intensive uger med SEO, Sociale Medier & E-mailmarkedsføring

Dette kursus er for dig der er:

i 1. ledighedsperiode
Print kursus Det faglige indhold på kurset tager udgangspunkt i de kompetencer erhvervslivet efterspørger, med fokus på Sociale Medier og SEO. Undervisere inddrager udover teori, en række cases fra erhvervslivet.

Kurset i København:
Regional positivliste:
Akademimodulet Digital Markedsføring kursuskode: 37607 (Hovedstaden kursusnr. 177)

Landsdækkende positivliste:
Erhvervsgruppe “Kontor, administration, regnskab og finans” uddannelseskode 37607.

Kurset i Skanderborg:
Regional positivliste:
Akademimodulet Digital Markedsføring, kursuskode: 37607 (Region Syd-, Øst-, Vest- og Nordjylland)

Landsdækkende positivliste:
Erhvervsgruppe “Kontor, administration, regnskab og finans” uddannelseskode 37607.

Kurset henvender sig til:

Dig som har interesse for Online Marketing og ønsker at blive en del af en virksomheds marketingafdeling. Du har lyst til at arbejde med udvikling af marketingstrategier og marketingprojekter. Du ønsker en mere praktisk tilgang til Online Marketing, så du konkret ved hvordan du skal håndtere diverse opgaver i en Online Marketing afdeling.

Forudsætninger:

Du kan tilmelde dig kurset uanset din baggrund, og opnå kompetencer der medvirker til at du kan besidde stillinger i marketingafdelinger.

Kursusindhold:

Det faglige indhold på kurset tager udgangspunkt i de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger.
I løbet af 6 intensive uger med SEO, e-mail, sociale medier m.m. vil underviser, udover teori, også inddrage en række cases fra erhvervslivet.

  • Sociale medier Du lærer håndværket at lave det gode opslag på de sociale medier, og ikke mindst evnen til at følge strategien helt til dørs. Du opnår stor viden om de mest betydningsfulde sociale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn mv.
  • Søgemaskineoptimering (SEO) Få det fulde overblik over søgemaskineoptimering, der med en trin-for-trin guide sikrer, at du fejlfrit kan gå til og strukturere dit arbejde i en virksomhed efter kursus. Du bliver introduceret til alle relevante værktøjer, så du kan dokumentere udviklingen af dit arbejde når du træder ud i erhvervslivet.
  • E-mailmarkedsføring Virksomheder kan skabe store resultater med udsendelse af e-mails, og vi lærer dig hvordan. Du får den nødvendige viden der kræves for at bygge et nyhedsbrev op fra ingenting - dvs. effektive metoder til at skaffe de første læsere. Dernæst lærer du at skrive, så din målgruppe åbner, læser og tager handling på dit budskab.
  • Google Ads Køb dig til de øverste placeringer med annoncering på Google. Du lærer at opsætte en komplet kampagne, hvordan du vedligeholder og optimerer den for kontinuerligt at sikre maksimalt udbytte. Vi har pakket al vores viden i et format du let og enkelt kan implementere i dit arbejde når du træder ud i erhvervslivet og skal bruge dine nye kompetencer..
  • Google Analytics Du lærer hvordan du opsætter Google Analytics korrekt og optimalt i forhold til virksomhedens mål. Hvordan man analysere og forstår den data der bliver indsamlet i systemet, så du kan bruge den til at optimere dine øvrige markedsføringsindsatser. Som noget ekstra, hjælper vi dig til at tage en Google Analytics certificering efter endt kursus for at give dit CV et ekstra boost.
  • Brugervenlighed Du får serveret de vigtigste faktorer, der gør sig gældende for en brugervenlig hjemmeside anno 2020. Undervisningen tager udgangspunkt i data og gennemtestede teser, formidlet i et forståeligt sprog og tilhørende guidelines, der nemt kan anvendes efterfølgende i dit kommende arbejde.
  • Konverteringsoptimering Få viden om hvordan du får flest mulige konverteringer (handlinger) ud af den trafik du i forvejen har, og få mere ud af din eksisterende trafik. Faget er meget intuitivt, men ikke desto mindre yderst relevant for en virksomheds performance og kan have stor betydning for at være placeret gunstigt i et konkurrencepræget marked.
  • Strategisk Markedsføring En af de vigtigste evner er at skabe et helhedsoverblik for den samlede digitale strategi og indsats. Du lærer hvordan de enkelte indsatser komplimenterer hinanden bedst muligt, og forstår hvilke prioriteringer du bør foretage i dit arbejde med digital markedsføring.
  • Content Marketing Du går fra kurset med opskriften til en succesfuld content marketing strategi. Din undervisning starter med et online forløb og sluttes af med en hel workshop dag sammen med dine medkursister, der sikrer det faglige indhold bliver gjort praksisnært.
  • BONUS: Online kursus i Wordpress Du får en trin for trin-for-trin guide i opsætningen af Wordpress. Alt fra valget af webhotel til opsætning af Google My Business.
  • BONUS: Bigum&Co WorkAway Vi inviterer dig løbende til Bigum&Co WorkAway hvor du kan få sparring til online marketing opgaver. Dette hjælper dig til at kunne implementere kursets faglige indhold i praksis, når du sidder i en ny virksomhed.
  • BONUS: Certificering i Google Analytics Vi har lavet en guide, der hjælper dig godt i gang med at blive certificeret i Google Analytics. En certificering i Google Analytics øger dine jobmuligheder, fordi det giver dit CV en blåstempling på det faglige område.

  Bonus til dig, der er kursist på Digital Markedsføring

  Du får som deltager adgang til vores populære online-kurser til en samlet værdi af over kr. 10.000,-

  Undervisere på kurset

  Til dit kursus har vi samlet en række undervisere, der deler ud af deres praktiske erfaring og know-how inden for hver deres faglige område. Du får best-practices og en lang række cases fra erhvervslivet, når vores ekspertundervisere øser ud af deres viden.

  Få karriererådgivning

  og 100% praktikgaranti!

  Er der krav fra dit jobcenter om, at du skal, eller kunne du bare godt tænke dig at komme ud i virksomhedspraktik i digital markedsføring efter du har været på kursus?

  Vi sikrer, at du kommer til samtale i en virksomhed i dit nærområde, at du og virksomheden er klædt på til du skal i praktik, og at virksomheden søger dit jobcenter om godkendelse af aftalen gennem det officielle system Vitas.

  Som Bigum&Co Alumne får du evig adgang

  Efter du har deltaget på kurset Digital Markedsføring, er du en del af Bigum&Co Alumne.

  Det betyder, at du har evig adgang til både Bigum&Co kursusområde samt vores online kurser. Du kan således altid vende tilbage og få opfrisket og opdateret din viden med det nyeste undervisningsmateriale der løbende bliver opdateret.

  Praktisk information

  Fagmodulet Digital Markedsføring er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i International handel og markedsføring.

  ADRESSE & TRANSPORT

  Vi afholder kurset både i København og Skanderborg.

  København

  Mikado House, Rued Langgaards Vej 8

  2300 København S.

  Transport:

  Kursusstedet ligger tæt på DR Byen metro st., samt buslinie 12 og 33.

  Parkering:

  I København er der gratis parkering i nærheden.

  Skanderborg

  Kielberghus, Krøyer Kielbergs Vej 3, 8660 Skanderborg

  Transport:Kursusstedet ligger 100 m. fra Skanderborg st. 13 min. i Intercity Lyn mellem Århus H og Skanderborg st.

  Parkering:

  I Skanderborg er der gratis parkering på alle veje ved Bigum&Co.

  UNDERVISNING & MØDETID

  Der er undervisning 2-3 dage om ugen i 6 uger. Derudover selvstudie og gruppearbejde. Undervisningen starter kl. 09:00 og slutter kl. 14.30.

   

   

   Ny mulighed for at supplere de regionale positivlister med online kurser

Folketinget sætter fokus på de mange ledige, der er et resultat af Covid-19 situationen.

Der er kommet flere online-kurser (ikke at forveksle med e-learning), hvor du er i forbindelse med en underviser online, i stedet for at sidde mange sammen i et klasseværelse. Denne undervisningsform ser ud til at være kommet for at blive.

Derudover har Folketinget besluttet, at det er muligt at få bevilget kurser fra de regionale positivlister fra naboregionens lister. Det betyder, at søger du et specifikt kursus i din egen region, men kurset ikke står på den regionale positivliste, så kan du tage kurset alligevel, hvis det står på naboregionens liste. Det betyder, at følgende regioner kan trække på naboregionernes regionale positivliste:

Region Sjælland kan de ledige kigge mod Region Hovedstaden og mod Bornholm.

Region Hovedstaden giver adgang til Region Sjælland og Bornholm

Region Fyn giver adgang til kurser i Sydjylland og i region Sjælland. Region.

Region Østjylland giver adgang til Vestjylland, Nordjylland samt Sydjylland.

Region Vestjylland giver adgang til Østjylland, Nordjylland samt Sydjylland

Region Nordjylland giver adgang til Øst- og Vestjylland

Region Sydjylland giver adgang til Øst- og Vestjylland samt Region Fyn

Region Bornholm gier adgang til region Sjælland og Hovedstaden.

Formålet med ændringen er at øge muligheden for, at dagpengemodtagere kan tage opkvalificerende kurser, så alle er tættere på arbejdsmarkedet.

Ring til os, hvis du har spørgsmål til ovenstående.

Links
Bornholm
Fyn
Hovedstaden
Nordjylland
Østjylland
Sjælland
Sydjylland
Vestjylland

Landslisten