MagiCAD til Revit kursus 6 uger + 1 års E-learning adgang

Er godkendt på den regionale positivliste

6 ugers kursus for ledige.

Du vil lære både de grundlæggende og de mere avancerede værktøjer i Revit MEP og MagiCAD på Revit, og vi supplerer online undervisning med moderne e-learning, så du selv kan fordybe dig og dermed få mest muligt ud af kurset. Undervisningen bygger på mangeårige erfaringer fra installationsbranchen, og du er således garanteret en seriøs og kompetent undervisning, der veksler mellem gruppesessioner, individuel sparring og erfaringsudveksling mellem deltagerne.

Kursusmål:

Formålet med dette kursus er at gøre dig i stand til at komme i gang med et projekt på baggrund af en arkitektmodel og konstruktionsmodel. Du vil blive i stand til at projektere VVS og ventilation. Efter endt kursus har du et grundlæggende kendskab til arbejdet med Revit MEP med MagiCAD, og til processen i samarbejdet med en arkitekt og konstruktionsingeniør, baseret på Revit.

 

NYHED ved deltagelse får du 1 års adgang til vores E-learning portal My NTI Academy
Med vores egen E-learning platform My NTI Academy får du adgang til over 100 forskellige kurser, som du kan tage i dit eget tempo. Det giver dig kompetenceudvikling lige ved hånden, 24/7 i 365 dage. Kurserne er bygget op således, at du selv kan vælge, hvilken måde du vil lære på - om det er visuelt via små videoer, hands on øvelser, hvor du løser opgaver i softwaren eller læse og lytte lektioner. Udover et stort udvalg af Autodesk kurser, finder ud også kurser i bl.a. Microsoft, Bluebeam, Primavera, Adobe, McNeel mfl. Læs mere om den unikke mulighed lige her.

Regionale positivliste 
Godkendt på de regionale positivlister - Region Sjælland, Region Østjylland og Sydjylland. Det betyder at landets øvrige regioner også er dækket jf. låne reglen.

Fremgår af nuværende positivlister med følgende titel: MagiCAD på Revit – ventilation og VVS

Betalingstilsagn sendes til sikkermail@nti.dk

Udbydes på: Dansk.

Varighed: 6-ugers fuldtidsstudium, og der skal påregnes tid til hjemmearbejde samt opgaveaflevering

Dette kursus udbydes følgende steder:

02-05-2024 - Online

Kursusindhold:

Alt dette får du som kursist:

  • 9 hele kursusdage over en periode på 6 uger, med fuld forplejning
  • Du får en bærbar pc med det aktuelle program stillet til rådighed i hele kursusperioden.
  • Du vil få hjemmeopgaver i kursusdagens emner, så du kan øve og få den nødvendige rutine i programmet til næste kursusdag.
  • Al kursusmateriale er på dansk
  • Fri adgang til vores support i hele perioden, så du altid har hjælpen nær.
  • Som Authorized Training Center får du efter endt kursus adgang til dit personlige kursusbevis
  • Adgang til vores online læringsportal, My NTI Academy, med en masse digitale fordele, tips og tricks og viden – også efter dit kursusforløb
  • Kursusdagene er altid inklusiv lækker forplejning.
  • Adgang til et stort netværk af kontakter via vores tætte samarbejde med et vikar- og rekrutteringsfirma inden for din branche.


Autodesk Authorized Training Center
NTI Academy er et Autodesk Authorized Training Center. Det betyder, at vi gennemgår en årlig kvalitetskontrol og ajourføring af færdigheder hos underviserne, så du i sidste ende er garanteret en uddannelse på højeste niveau.

Det betyder også, at

  • Du vil få en branchegodkendt reference med som bevis på din viden.
  • Du kan bruge Autodesk certification-loggoet i e-mail, CV og lignende. 
  • Du kan registere dig i Autodesks database over certificerede fagfolk (Autodesk Certified Professionals) 


Kursets undervisningsmateriale
Vi ønsker at klæde vores ledige kursister så godt på, at de har optimale chancer for at få et arbejde efter kurset. Derfor underviser vi efter NTI’s eget undervisningsmateriale, som er udviklet med henblik på hurtig og effektiv indlæring. Vores instruktører er professionelle og certificerede og ved, hvordan du nemmest dygtiggører dig. Det forøger dine jobchancer betydeligt og sikrer, at du uden problemer kan træde ind i et team af andre Revit/BIM-brugere efter kurset. Materialet kan efterfølgende benyttes som opslagsværk og indeholder teoretiske beskrivelser. Der vil blive udleveret en bærbar PC med det program, som vi anvender på kurset, og PC’en vil være til din disposition gennem hele kursusforløbet - også til hjemmestuidedagene. 

Online deltagelse 
Onlinekursus foregår live med NTI’s instruktør. Der vil være lejlighed til at stille spørgsmål og deltage med hands-on øvelser. Omkring en uge inden kursusstart vil du modtage en mail med link til deltagelse.
For at deltage på online kurser anbefaler vi, at du har en PC med to skærme, en god og stabil internetforbindelse samt headset med mikrofon. Før selve kurset bør du sikre dig, at din højtalere/høretelefoner fungerer.

Du får som kursusdeltager:

  • Login til vores læringsportal My NTI Academy + 1 års adgang til mere end 100 online kurser 
  • Digitalt kursusbevis 

Vi sammensætter også personlig tilrettelagte kursus
Bemærk, at vi også tilbyder personlig tilrettelagte kurser. Det kan f.eks. være et forløb til dig som er Flex jobber, som har særlige skånehensyn eller til dig som har jobgaranti ved opkvalificering inden for bestemt emne.


 

 

Kurset er på følgende positivlister:

  • Østjylland
  • Sjælland

Praktisk info

Pris:

kr. 24.900,- (ekskl. moms), kr. 31.125,- (inkl. moms)
Dog uden egenbetaling for dig, der er berettiget.

Dato og by: