Kurset giver dig konkrete kompetencer og hands-on erfaring med økonomistyring, e-conomic og Excel.
Kurset er til dig, der eventuelt har arbejdet på kontor, administration, i reception eller måske noget helt andet og ønsker at kunne skrive regnskabskompetencer på dit CV. I dag ønsker mange virksomheder alsidige medarbejdere, og med dette kursus kan du tilføje bogføring, regnskab samt e-conomic og Excel på CV’et.
* Erfaring i brugen af PC’er og er internetbruger * Selvlært, motiveret med ambitioner om at arbejde med økonomistyring * Positiv, motiveret og en teamplayer * Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring
Økonomistyring i praksis
Du får undervisning i regnskab, herunder kontoplan, moms, skat og bogføringsprincipper. Du opnår praktisk erfaring med kapitalbehov, investering, nøgletal, finansiering, budget og likviditetsstyring. Samtidig bliver du undervist i økonomirapportering, omkostninger og resultatkontrol.
Excel og Danløn
Du får uddybende kendskab til Excel, hvor du bl.a. lærer at udforme L-opslag, pivottabeller, sum/dato-funktioner og datavalidering. Du lærer om lønbogholderi og du bliver introduceret til Danløn, hvor du lærer hvordan Danløn og e-conomic integrerer.
E-conomic
Du lærer at anvende e-conomic til udarbejdelse af kontoplan og årsafslutning. Du lærer at benytte følgende moduler; projektstyring, kreditor, debitor, finans, lager og ind scanning. Samtidig får du undervisning i, hvordan du går fra bilag til bogføring og hvordan e-conomic integrerer med Excel og banken.
Praktiske informationer:
Kurset kan afsluttes med en eksamen i Regneark til økonomistyring. Ved afsluttet eksamen opnår du 10 ECTS-point.
Modulet Økonomistyring i praksis er et akademifag hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA under Lov om Åben Uddannelse og undervisningen foregår i samarbejde med Itucation.
Kursusform & hjemmearbejde:
Du skal beregne 2-3 timers hjemmearbejde om ugen.
Fremmøde:
Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00.
Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.
Der er egen pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet.
Online:
Vi udbyder også kurset online, som virtuel fjernundervisning med fasttilknyttet underviser. Vores virtuelle fjernundervisning kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner.
Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren vil være til stede under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.
Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.
Kurset udbydes i samarbejde med KEA. Uddannelsesinstitutionen udbyder en lang række praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau. KEA’s uddannelser udvikles i nært samarbejde med erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland.
Pris: | kr. 26.395,- |
Varighed: | 30 dage |
Afholdelsesdatoer: |
|
Tilmeld dig på www.jobindexkurser.dk/kursus/1382 eller kontakt Computerworld Kurser på telefon 77 300 123.