Jobindexkurser

Online Marketing inkl. Google certificering & WordPress

Få kompetencer inden for søgemaskineoptimering, webdesign og sociale medier
Print kursus Få undervisning i online marketing og lær hvordan en virksomhed får størst mulig succes på de digitale platforme.

Du får praktisk erfaring med de vigtigste og mest anvendte programmer inden for online markedsføring: Google Analytics og Google Ads (SEO/SEM), Adobe Photoshop, WordPress, MailChimp, LinkedIn, Facebook og Instagram.
Under kurset har du mulighed for at tage en Google certificering. Du kan vælge mellem Google Analytics Individual Qualification (IQ) eller Google Digital Marketing (Succes Online).
regionale positivlister:

Fyn: side 1
Nordjylland: side 2
Østjylland: side 2
Vestjylland: side 1

Ovenstående betyder, at du har mulighed for at søge kurset via dit jobcenter. Ring til os for nærmere vejledning – vi sidder klar til at hjælpe.

Dette kursus udbydes følgende steder:

Online

Kurset henvender sig til:

Kurset henvender sig særligt til dig, der ønsker at arbejde som webmaster, webkoordinator, kommunikations-/marketingmedarbejder eller lignende stillinger.

Forudsætninger:

Det anbefales, at du har erfaring i brugen af PC og internet. Du er interesseret i at lære grundlæggende webprogrammering og design. Du er selvlært - motiveret med ambitioner om at arbejde med online marketing og søgemaskineoptimering.

Kursusindhold:  • Søgemaskineoptimering og trafikmåling

Du får erfaring med SEO (search engine optimization), samt SEM (search engine marketing), så du kan markedsføre en specifik virksomhed via Google – både betalt og organisk. Dertil lærer du at anvende Google Analytics til trafikmåling, så du kan måle og analysere hvordan virksomheden klarer sig. 

  • Hjemmesideudvikling og webdesign

Du bliver introduceret til CMS-systemerne WordPress og Wix, som du lærer at anvende til opbygning af hjemmesider. Du lærer hvordan du designer og opretter en hjemmeside og samtidig bliver du undervist i widgets, plugins, temaer m.v. 

  • Sociale medier

Du får erfaring med Facebook, LinkedIn og Instagram, og samtidig lærer du hvordan du kobler disse digitale platforme til hjemmesiden. Ligeledes lærer du at oprette en virksomhedsside og skrive opslag, der taler til målgruppen på de sociale medier.

  • Usability og design

Du får erfaring og værktøjer, så du kan designe en brugervenlig hjemmeside ved hjælp af bl.a. brugertests. Du bliver samtidig undervist i billedredigering i Adobe Photoshop, så du kan anvende smukke billeder i hjemmesidedesignet. 

  • E-mailmarkedsføring

Du lærer at anvende MailChimp til indsamling af e-mailadresser, samt udsendelse af relevante mails til målgruppen. Derudover får du kendskab til best practices, Do’s and Don’ts, så du ved hvordan du bedst muligt henvender dig til dine kunder.

  • Digital strategi

Du bliver undervist i digital marketing, samt den bagvedliggende strategi.  Du opnår derfor erfaring med de vigtigste elementer af strategien, herunder bl.a. konverteringsoptimering, målsætning og webanalyse.

Praktiske informationer:

Der er klassebaseret undervisning 5 dage om ugen i alle 6 uger. Derudover får du certificerede og erfarne undervisere med branchekendskab, samt tilknyttede jobkonsulenter med stort virksomhedsnetværk.

 Ny mulighed for at supplere de regionale positivlister med online kurser

Behovet for fjernundervisning er vokset på grund af den nuværende COVID-19-situation.

Det bliver nu muligt at supplere de regionale positivlister under den regionale uddannelsespulje med kurser, der kan tages online. Dette kan ske i perioden fra d. 21. april til 1. oktober 2020. Det fremgår af en netop udstedt ændring til bekendtgørelsen om den regionale uddannelsespulje fra star.dk

Formålet med ændringen er at øge muligheden for, at dagpengemodtagere kan tage opkvalificerende kurser, også selvom uddannelsesinstitutionerne i øjeblikket er lukket pga. COVID-19. De nye kurser, der kan tilføjes, skal fortsat befinde sig specifikt inden for områder, hvor der forventes jobåbninger inden for de næste seks måneder. Supplerende kurser bliver tilføjet efter en konkret vurdering af, hvilke kurser der meningsfuldt kan udbydes som online kurser.
Se alle de kurser her, du har mulighed for at få som ledig.

Links
Bornholm
Fyn
Hovedstaden
Nordjylland
Østjylland
Sjælland
Sydjylland
Vestjylland

Landslisten