Jobindexkurser

Online Marketing inkl. Google certificering & WordPress

Få kompetencer inden for søgemaskineoptimering, webdesign og sociale medier
Print kursus Få undervisning i online marketing og lær hvordan en virksomhed får størst mulig succes på de digitale platforme.

Du får praktisk erfaring med de vigtigste og mest anvendte programmer inden for online markedsføring: Google Analytics og Google Ads (SEO/SEM), Adobe Photoshop, WordPress, MailChimp, LinkedIn, Facebook og Instagram.
Under kurset har du mulighed for at tage en Google certificering. Du kan vælge mellem Google Analytics Individual Qualification (IQ) eller Google Digital Marketing (Succes Online).

Dette kursus er for dig der er:
• Hovedstaden: nr. 389
• Sjælland: 285
• Østjylland: side 1
• Vestjylland: side 1

Godkendt på positivlisten:
Kurset er godkendt på følgende regionale positivlister med listetitlen ”Online marketing inkl. Google certificering”:
• Hovedstaden: nr. 421
• Sjælland: 299
• Østjylland: side 1
• Vestjylland: side 1


Ovenstående betyder, at du har mulighed for at søge kurset via dit jobcenter. Ring til os for nærmere vejledning – vi sidder klar til at hjælpe.

Dette kursus udbydes følgende steder:

København Ø, Århus

Kurset henvender sig til:

Kurset henvender sig særligt til dig, der ønsker at arbejde som webmaster, webkoordinator, kommunikations-/marketingmedarbejder eller lignende stillinger.

Forudsætninger:

Det anbefales, at du har erfaring i brugen af PC og internet. Du er interesseret i at lære grundlæggende webprogrammering og design. Du er selvlært - motiveret med ambitioner om at arbejde med online marketing og søgemaskineoptimering.

Kursusindhold:  • Søgemaskineoptimering og trafikmåling

Du får erfaring med SEO (search engine optimization), samt SEM (search engine marketing), så du kan markedsføre en specifik virksomhed via Google – både betalt og organisk. Dertil lærer du at anvende Google Analytics til trafikmåling, så du kan måle og analysere hvordan virksomheden klarer sig. 

  • Hjemmesideudvikling og webdesign

Du bliver introduceret til CMS-systemerne WordPress og Wix, som du lærer at anvende til opbygning af hjemmesider. Du lærer hvordan du designer og opretter en hjemmeside og samtidig bliver du undervist i widgets, plugins, temaer m.v. 

  • Sociale medier

Du får erfaring med Facebook, LinkedIn og Instagram, og samtidig lærer du hvordan du kobler disse digitale platforme til hjemmesiden. Ligeledes lærer du at oprette en virksomhedsside og skrive opslag, der taler til målgruppen på de sociale medier.

  • Usability og design

Du får erfaring og værktøjer, så du kan designe en brugervenlig hjemmeside ved hjælp af bl.a. brugertests. Du bliver samtidig undervist i billedredigering i Adobe Photoshop, så du kan anvende smukke billeder i hjemmesidedesignet. 

  • E-mailmarkedsføring

Du lærer at anvende MailChimp til indsamling af e-mailadresser, samt udsendelse af relevante mails til målgruppen. Derudover får du kendskab til best practices, Do’s and Don’ts, så du ved hvordan du bedst muligt henvender dig til dine kunder.

  • Digital strategi

Du bliver undervist i digital marketing, samt den bagvedliggende strategi.  Du opnår derfor erfaring med de vigtigste elementer af strategien, herunder bl.a. konverteringsoptimering, målsætning og webanalyse.

Praktiske informationer:

Der er klassebaseret undervisning 5 dage om ugen i alle 6 uger. Derudover får du certificerede og erfarne undervisere med branchekendskab, samt tilknyttede jobkonsulenter med stort virksomhedsnetværk.

 Positivlister

Pr. 1.1.2015 trådte den nye beskæftigelsesreform i kraft. Det betyder for dig som ledig, at der gælder andre regler end tidligere, når du skal vælge, hvilket kursus, der kan bringe dig tættere på et ønskejob.

Alle ledige - også selv om du er akademiker - med en bachelor eller højere akademisk uddannelse:
Du kan vælge kurser fra en af de regionale positivlister. Kursusforløbet skal godkendes og bevilges i dit jobcenter. Du kan tage kurser fra denne liste i hele din ledighedsperiode.

Alle ledige uden akademisk uddannelse ( fra bachelor og opefter):
Du kan i samråd med dit jobcenter vælge et kursus fra den landsdækkende positivliste. Kursusdeltagelsen skal efterfølgende, via en formular AR237, godkendes i din A-kasse, der skal bekræfte, at du er berettiget til kurset.
Er du under 25 år skal du have afsluttet dit kursus inden 6 måneder og er du over 25 år har du 9 måneder til at afslutte dit kursus.

Links
Bornholm
Fyn
Hovedstaden
Nordjylland
Østjylland
Sjælland
Sydjylland
Vestjylland

Landslisten