Scrum Master Certified - Online kursus
Dette kursus udbydes følgende steder:
E-learningKurset henvender sig til:
Forudsætninger:
Kursusindhold:
Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter men særligt til software leverance projekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.
Online Selvstudie
Kurset er et selvstudie via videobaseret e-learning. Du kan streame din undervisning hvor du vil, når du vil og i dit helt eget tempo. Kombinationen af videoer, quizzer, testeksaminer og tilknyttet trænersupport giver dig en god støtte både før og efter eksamen.
4 timers video
55 supplerende materialer
14 tests
20 timer anslået studietid
12 måneders adgang
Sprog
E-learning er på dansk samt engelsk online eksamensforberedelse. Eksamen er på engelsk. gennemsnitlig beståelsesprocent: 99%.
Tilmelding
Ved din tilmelding modtager du en licens til e-learning, som er aktiv i 12 måneder, hvilket betyder at Du har adgang til læringsmaterialet før eksamen og efter eksamen.
Sammen med din e-learning licens modtager du også adgang til en online eksamen som er gyldig i 6 måneder. Ved forlængelse af eksamen pålægges et gebyr på 2.500 DKK for køb af ny eksamen.
I samarbejde med Mentorix ApS udbyder IDG kurser Scrum Master Certified inklusiv fuld akkrediteret eksamen. Mentorix is a SCRUMstudy Authorized Training Partner (ATP). SPOC™, SMC™ og SDC™ are trademarks owned by SCRUMstudy.
Ny mulighed for at supplere de regionale positivlister med online kurser
Folketinget sætter fokus på de mange ledige, der er et resultat af Covid-19 situationen.
Der er kommet flere online-kurser (ikke at forveksle med e-learning), hvor du er i forbindelse med en underviser online, i stedet for at sidde mange sammen i et klasseværelse. Denne undervisningsform ser ud til at være kommet for at blive.
Derudover har Folketinget besluttet, at det er muligt at få bevilget kurser fra de regionale positivlister fra naboregionens lister. Det betyder, at søger du et specifikt kursus i din egen region, men kurset ikke står på den regionale positivliste, så kan du tage kurset alligevel, hvis det står på naboregionens liste. Det betyder, at følgende regioner kan trække på naboregionernes regionale positivliste:
Region Sjælland kan de ledige kigge mod Region Hovedstaden og mod Bornholm.
Region Hovedstaden giver adgang til Region Sjælland og Bornholm
Region Fyn giver adgang til kurser i Sydjylland og i region Sjælland. Region.
Region Østjylland giver adgang til Vestjylland, Nordjylland samt Sydjylland.
Region Vestjylland giver adgang til Østjylland, Nordjylland samt Sydjylland
Region Nordjylland giver adgang til Øst- og Vestjylland
Region Sydjylland giver adgang til Øst- og Vestjylland samt Region Fyn
Region Bornholm gier adgang til region Sjælland og Hovedstaden.
Formålet med ændringen er at øge muligheden for, at dagpengemodtagere kan tage opkvalificerende kurser, så alle er tættere på arbejdsmarkedet.
Ring til os, hvis du har spørgsmål til ovenstående.
Links
Bornholm
Fyn
Hovedstaden
Nordjylland
Østjylland
Sjælland
Sydjylland
Vestjylland
Landslisten