Jobindexkurser

Grafisk design med Adobe Creative Cloud

InDesign, Photoshop, Illustrator og Lightroom CC Basis+
Print kursus Lagmasker. Justeringslag. CMYK-farver. Fritlægning. Animation. Adobe Creative Cloud er schweizerkniven for alle der arbejder med kommunikation, eller ønsker at varetage jobs der omhandler dette.

Dette kursus udbydes følgende steder:

E-learning

Forudsætninger:

    Du behøver ikke at have kendskab til Adobe Creative Cloud for at kunne deltage på kurset, men du bør have et grundlæggende kendskab til hvordan din computer fungerer - kende til filer, mapper etc. - og være i stand til at installere programmerne på computeren.

Kursusindhold:

E-learning i Adobe Photoshop
Adobe Photoshop er standardværktøjet for alle med et behov for at kunne redigere og manipulere fotos. Der er simpelthen ikke noget alternativ på markedet. Har du dokumenteret erfaring med programmet, kan du navigere i myriaderne af undermenuer og kender du de fleste termer og funktioner har du en klar fordel når du søger jobs indenfor området. Det gælder også hvis du søger jobs, hvor billedredigering ikke er den egentlige jobfunktion.

Som kursist får du adgang til dansksproget e-learning fra Edutasia. Materialet er omfattende, og rummer blandt andet flere end 120 videoer samt tests og øvelser.
Du får en grundlæggende forståelse for Photoshop og de mange funktioner og værktøjer, som programmet indeholder. Du lærer blandt andet at give dine billeder mere liv, dybde, farve, lys, kontrast osv. Du lærer også at tilføje nye elementer til dit billede og manipulere eksisterende elementer med lag, filtre, pensler med flere.

E-learning i Adobe Illustrator
Adobe Illustrator er verdens mest udbredte program til vektorbaseret illustration. Softwaren giver dig mulighed for at skabe dine egne illustrationer til brug i tryk, på nettet, på sociale medier og alle mulige andre steder, hvor der er brug for grafisk arbejde. Det er et program, som sætter dig i stand til at designe logoer, infografik og alle mulige andre illustrationer.

I forbindelse med kurset får du adgang til opdateret dansksproget e-learning som giver dig en grundig introduktion til programmet, Du lærer blandt andet om de, til tider noget ulogiske, termer som benyttes i Illustrator, og om de funktioner som gemmer sig bag de mange menuer i softwaren.

E-learning i InDesign
InDesign udgør sammen med Photoshop de mest udbredte applikationer fra Adobe Creative Cloud. Det er ikke kun mennesker som arbejder professionelt med DTP og grafisk design, som anvender InDesign. Det er der eksempelvis også mange kontoruddannede, der gør – og alle mulige andre som fra tid til anden løser kommunikationsopgaver.

Har man aldrig arbejdet med InDesign før, kan det opleves som værende ret uoverskueligt og svært. For at knække den nød, handler det i meget høj grad om at forstå programmets brugergrænseflade. Derefter oplever de fleste, at det faktisk går hurtigt med at lære de mange funktioner og værktøjer, som programmet indeholder.
E-learningen fra Edutasia er på dansk, og rummer knap 120 videoer og en omfattende opgavesamling.

E-learning i Lightroom Classic
Adobe Lightroom Classic CC hører på mange måder sammen med Photoshop. Lightroom benævnes desuden af mange som den bedst bevarede hemmelighed i Creative Cloud suiten. Og med god grund! For Lightroom er en af den slags applikationer, som du slet ikke vidste, du manglede - men det gør du. For Lighroom kan spare dig for mange frustrationer, og lette mange arbejdsgange betragteligt.

I kurset får du en grundlæggende introduktion til Lightroom, så du kan importere billeder og bearbejde dem, så de bliver endnu flottere at se på. Vi kommer hele vejen rundt om programmet og arkitekturen bag programmet.

Du får en forståelse af, hvordan du arbejder med billedfiler fra din computer i Lightroom. Vi ser desuden på, hvordan du opretter et katalog til dine Lightroom-billeder, og hvordan brugerfladen ser ud.
Du får også en introduktion til en række brugbare genvejstaster, som kan lette dit arbejde i Lightroom, og endelig handler modulet om, hvordan du henter billeder ind i Lightroom.

E-learningen fra Edutasia er på dansk, og rummer over 60 videoer og en omfattende opgavesamling.

Fuld adgang til al software i Adobe Creative Cloud i tre måneder.
Adobe Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, InDesign, Lightroom, Audition, After Effects med flere.

Underviser:
Adam Bindslev er din underviser på hele forløbet. Sammen tilrettelægger I hvilke emner der især skal fokuseres på, og lægger en plan for hvordan de seks uger skal forløbe, så du får mest muligt ud af forløbet.

Kursusbøger:
Adobe Photoshop Classroom in a book, 2021 edt.
Adobe Illustrator Classroom in a book, 2021 edt.
Adobe InDesign Classroom in a book, 2021 edt.
Bøgerne sendes til dig med posten inden kursusstart og er dine til evig arv og eje.

E-learning i høj kvalitet
Udover kursusbøgerne får du adgang til dansksproget e-learning i høj kvalitet fra Edutasia. Du har adgang i et år fra kursusstart, så du i en periode kan vende tilbage når du støder på udfordringer med programmerne.

Kom i gang med Adobe Photoshop CC
Kom i gang med Adobe Illustrator CC
Kom i gang med Adobe InDesign CC
Kom i gang med Adobe Lightroom Classic CC


Ny mulighed for at supplere de regionale positivlister med online kurser

Folketinget sætter fokus på de mange ledige, der er et resultat af Covid-19 situationen.

Der er kommet flere online-kurser (ikke at forveksle med e-learning), hvor du er i forbindelse med en underviser online, i stedet for at sidde mange sammen i et klasseværelse. Denne undervisningsform ser ud til at være kommet for at blive.

Derudover har Folketinget besluttet, at det er muligt at få bevilget kurser fra de regionale positivlister fra naboregionens lister. Det betyder, at søger du et specifikt kursus i din egen region, men kurset ikke står på den regionale positivliste, så kan du tage kurset alligevel, hvis det står på naboregionens liste. Det betyder, at følgende regioner kan trække på naboregionernes regionale positivliste:

Region Sjælland kan de ledige kigge mod Region Hovedstaden og mod Bornholm.

Region Hovedstaden giver adgang til Region Sjælland og Bornholm

Region Fyn giver adgang til kurser i Sydjylland og i region Sjælland. Region.

Region Østjylland giver adgang til Vestjylland, Nordjylland samt Sydjylland.

Region Vestjylland giver adgang til Østjylland, Nordjylland samt Sydjylland

Region Nordjylland giver adgang til Øst- og Vestjylland

Region Sydjylland giver adgang til Øst- og Vestjylland samt Region Fyn

Region Bornholm gier adgang til region Sjælland og Hovedstaden.

Formålet med ændringen er at øge muligheden for, at dagpengemodtagere kan tage opkvalificerende kurser, så alle er tættere på arbejdsmarkedet.

Ring til os, hvis du har spørgsmål til ovenstående.

Links
Bornholm
Fyn
Hovedstaden
Nordjylland
Østjylland
Sjælland
Sydjylland
Vestjylland

Landslisten