Jobindexkurser

Sociale medier

Et 6 ugers kursus for ledige, hvor du lærer at arbejde professionelt med Facebook, LinkedIn, Instagram og YouTube.

Dette kursus er for dig der er:

i 1. ledighedsperiode
i 2. ledighedsperiode
Print kursus Arbejd professionelt med Facebook, LinkedIn, Instagram og YouTube, og få grundig viden om medieforbrug og
-adfærd hos målgrupper.

På kurset i sociale medier lærer du at opbygge et komplet social media-setup med LinkedIn, Facebook, YouTube og Instagram. Du lærer at arbejde professionelt med kommunikation i tekst, billeder og video, så du bedst muligt kan servicere brugerne.
Godkendt på positivlisten:
Kurset er godkendt på den nationale/landsdækkende positivliste med akademikode 37579 og under erhvervsgruppen salg, indkøb og markedsføring.

Kurset er ligeledes godkendt på regional positivliste med listenr. 540 for Hovedstaden.

Dette betyder, at du kan tage kurset som 6 ugers jobrettet uddannelse via din a-kasse eller med en jobplan udarbejdet af dit jobcenter. Ring til os for nærmere vejledning – vi sidder klar til at hjælpe.

Dette kursus udbydes følgende steder:

København Ø

Kurset henvender sig til:

Kurset er til dig, der ønsker at arbejde som social media manager, kommunikationsmedarbejder, marketingkoordinator m.m.

Forudsætninger:

Erfaring med PC, internet og MS Office-pakken
Selvlært med ambitioner om at arbejde med sociale medier og digital markedsføring.
Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring.

Kursusindhold:

Arbejd professionelt med Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube
 

Sociale Medier
Du bliver undervist i baggrunden for de sociale medier, samt forskellen der er medierne imellem. Dertil opnår ud viden om de sociale medieplatforme, deres brugere og egenskaber.

Kommunikation
Du opnår grundig kendskab til netværkstankegangen og dennes indvirkning på kommunikation og engagement. Dertil bliver du undervist i viral kommunikation, salg og kundeservice på de sociale medier, og samtlige lærer du at opbygge et community og planlægge brugerinvolverende aktiviteter.    

Strategi og overvågning
Du lærer at formulere kritiske succesfaktorer for tilstedeværelsen på de sociale medier og opbygge en social medie strategi, der samtidig kan indarbejdes i eksisterende strategier. Dertil bliver du undervist i overvågning af omtale, måling af engagement, samt ledelse i 2.0 verden og formulering af politikker. 

Modulet Sociale medier er et akademifag på 10 ECTS point og hentet fra akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Kursusform
  • Alle ugens 5 dage vil du modtage klasseundervisning fra kl. 09.00 til 15.00.
  • Undervisningen veksler mellem teori og praksis, og er på i alt 30 lektioner pr. uge.
  • Vi stiller undervisningsmateriale og pc til rådighed under kursusforløbet

Hjemmearbejde
Du skal beregne ca. 5 timers hjemmearbejde om ugen. 

Som en ekstra service, står vores jobcoach til rådighed under hele kursusforløbet. Du har mulighed for at sparre med jobcoachen om dine fremtidige jobmuligheder, samt i forhold til CV, ansøgninger og samtaleteknik.

Kurset udbydes på vegne af KEA
Undervisningen foregår hos Itucation i Symbion Science Park, Frugebjergvej 3 2100 Kbh. Ø. Vi har gratis parkering og Rygparken station ligger i gåafstand fra vores adresse.


Positivlister

Pr. 1.1.2015 trådte den nye beskæftigelsesreform i kraft. Det betyder for dig som ledig, at der gælder andre regler end tidligere, når du skal vælge, hvilket kursus, der kan bringe dig tættere på et ønskejob.

Alle ledige - også selv om du er akademiker - med en bachelor eller højere akademisk uddannelse:
Du kan vælge kurser fra en af de regionale positivlister. Kursusforløbet skal godkendes og bevilges i dit jobcenter. Du kan tage kurser fra denne liste i hele din ledighedsperiode.

Alle ledige uden akademisk uddannelse ( fra bachelor og opefter):
Du kan i samråd med dit jobcenter vælge et kursus fra den landsdækkende positivliste. Kursusdeltagelsen skal efterfølgende, via en formular AR237, godkendes i din A-kasse, der skal bekræfte, at du er berettiget til kurset.
Er du under 25 år skal du have afsluttet dit kursus inden 6 måneder og er du over 25 år har du 9 måneder til at afslutte dit kursus.

Links
Bornholm
Fyn
Hovedstaden
Nordjylland
Østjylland
Sjælland
Sydjylland
Vestjylland

Landslisten