Regneark til Økonomistyring inkl. e-conomic og Excel

6 ugers jobrettet kursus for ledige. Få konkrete økonomiske færdigheder og hands-on erfaring med e-conomic og Excel.

På kurset får du økonomiske kompetencer ved anvendelse af Excel inden for budgetting, finansiering, investering, økonomirapportering m.v.
Derudover får du undervisning i ERP-systemet e-conomic, hvor du bl.a. lærer at bogføre og anvende finansmodulet, lagermodulet, kreditmodulet og meget, meget mere.

Målgruppe:

Kurset er til dig, der eventuelt har arbejdet på kontor, administration, i reception eller måske noget helt andet og ønsker at kunne skrive regnskabskompetencer på dit CV. I dag ønsker mange virksomheder alsidige medarbejdere, og med dette kursus kan du tilføje bogføring, regnskab samt e-conomic og Excel på CV’et.

Dette kursus udbydes følgende steder:

08-04-2024 - København NV

08-04-2024 - Online

27-05-2024 - Online

27-05-2024 - København NV

Forudsætninger:

  • Erfaring i brugen af PC’er og er internetbruger
  • Selvlært, motiveret med ambitioner om at arbejde med bogføring
  • Positiv, motiveret og en teamplayer
  • Adgangskravet er en relevant erhvervsuddannelse, en gymnasiel uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau, samt mindst 2 års relevant erhvervserfaring

Kursusindhold:

Regneark til økonomistyring

Du får undervisning i Excel, og du lærer bl.a. at udarbejde nøgletal, budgetter og analyser. Dertil opnår du viden, kompetencer og værktøjer til at beregne og opstille finansieringsforslag, likviditetsstyring og investeringskalkuler.

Bogføring og Danløn

Du får uddybende kendskab til virksomhedstyper, samt de grundlæggende regler vedrørende skat og moms. Du lærer om bogføringsprincipperne, lagerstyring, anlægskartotek/afskrivninger og lønbogholderi. Dertil får du en grundig introduktion til Danløn, hvor du lærer hvordan Danløn og e-conomic integrerer.

E-conomic

Du lærer at anvende e-conomic til udarbejdelse af kontoplan og årsafslutning. Du lærer at benytte følgende moduler; projektstyring, kreditor, debitor, finans, lager og indscanning. Samtidig får du undervisning i, hvordan du går fra bilag til bogføring og hvordan e-conomic integrerer med Excel og banken.

Det anbefales, at du har erfaring i brugen af PC og internet, og dertil gerne erfaring med Office-pakken.

Praktiske informationer:

Kurset kan afsluttes med en eksamen i Regneark til økonomistyring. Ved afsluttet eksamen opnår du 10 ECTS-point.

Modulet Regneark til økonomistyring er et akademifag hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring. Modulet udbydes på vegne af Erhvervsakademi Sjælland under Lov om Åben Uddannelse og undervisningen foregår i samarbejde med Itucation.

Der er klassebaseret undervisning 5 dage om ugen i alle 6 uger, erfarne undervisere med branchekendskab, samt tilknyttede jobkonsulenter med stort virksomhedsnetværk.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Modulet Regneark til økonomistyring er et akademifag på 10 ECTS-point og hentet fra akademiuddannelsen i Økonomi og ressourcestyring. Modulet udbydes på vegne af Københavns Erhvervsakademi, KEA, under Lov om Åben Uddannelse.

Modulet kan afsluttes med en eksamen.

Kursusform

Fremmøde:
Du vil modtage klasseundervisning alle 5 dage om ugen fra kl. 09.00 til 15.00
Den ugentlige undervisning er på i alt 30 lektioner. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser
Der er egen pc, samt undervisningsmateriale til rådighed under hele forløbet

Online:
Vi udbyder også kurset online med fasttilknyttet underviser. Kurset kan bestå af en blanding af live-sessioner, videooplæg, gruppeøvelser samt live Q&A sessioner med status og opsamling på dagens emner. Som kursist vil du få adgang til slides og undervisningsmateriale, som du kan downloade og beholde. Underviseren er til stede under alle live-sessioner, men han/hun kan ligeledes hjælpe dig med evt. opgaver og spørgsmål via mail og tlf.

Der er mulighed for at live-sessionerne følger fremmøde-holdets undervisning direkte fra lokalet. Dette giver dig mulighed for at få synergien fra fysisk tilstedeværelse, selvom du sidder derhjemme.

Kurset udbydes i samarbejde med KEA. Uddannelsesinstitutionen udbyder en lang række praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelor­niveau. KEA’s uddannelser udvikles i nært samarbejde med erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland.


Kurset er på følgende positivlister:

  • Fyn
  • Hovedstaden
  • Nordjylland
  • Østjylland
  • Sjælland
  • Sydjylland
  • Vestjylland
  • Landslisten

Praktisk info

Pris:

kr. 27.240,- (ekskl. moms), kr. 34.050,- (inkl. moms)
Dog uden egenbetaling for dig, der er berettiget.

Dato og by: