Jobindexkurser

Teamledelse - 5 ECTS point på akademiniveau

6 ugers kursus for ledige
Print kursus Har du ansvar for et team hvor du ønsker at skabe teamwork og samarbejde, så er fagmodulet teamledelse det helt rigtige for dig.

På dette modul får du forståelse for de dynamikker der eksistere i et team og du får kompetencer til at styrke teammedlemmernes evne til at spille hinanden gode.

Teamledelse giver dig 5 ECTS point på et akademiniveau

Teamledelse giver dig indblik i de forskellige aspekter af teambaseret ledelse samt en forståelse for sammenhængen mellem ledelse og team performance.


Bevilges af dit jobcenter/a-kasse

Kurset henvender sig til:

Kurset er for dig, der har det daglige ledelsesansvar og ønsker at styrke samarbejde og performance i dit team.

Forudsætninger:

Som dagpengemodtager i første ledighedsperiode har du ret til seks ugers gratis opkvalificering med en selvvalgt uddannelse. Uddannelsen skal tages inden for de første ni måneders sammenlagt ledighed for alle ledige fra 25 år. For personer under 25 år skal uddannelsen tages inden for de første seks måneder.

Vil du optages på akademiuddannelsen? Så skal du opfylde de krav, der stilles til din uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring. Du skal have:
En relevant erhvervsuddannelse
eller
en gymnasial uddannelse + to års relevant erhvervserfaring

Kursusindhold:  • Teamledelse som metode
  • Indsigt i gruppedynamik og processer
  • Teamet som en del af en større organisation
  • Teamets udviklingsfaster
  • Roller som teamleder 

Du får redskaber til at håndtere den daglige ledelse og udvikling af teams i din virksomhed. Derudover bliver du rustet til at identificere og påvirke forskellige teamroller samt at anvende disse til at udvikle teamet i den rigtige retning.

 -Inklusiv Garuda certificering

Når du skal skabe succesfulde forandringer, er det vigtigt, at du kan afdække og kortlægge, hvilke typer opgaver den enkelte medarbejder foretrækker og er bedst til.

Derfor bliver du på dette akademifag certificeret i at bruge Garuda FokusProfilen. Det er et effektivt redskab, som giver dig indsigt i netop det.Positivlister

Pr. 1.1.2015 trådte den nye beskæftigelsesreform i kraft. Det betyder for dig som ledig, at der gælder andre regler end tidligere, når du skal vælge, hvilket kursus, der kan bringe dig tættere på et ønskejob.

Alle ledige - også selv om du er akademiker - med en bachelor eller højere akademisk uddannelse:
Du kan vælge kurser fra en af de regionale positivlister. Kursusforløbet skal godkendes og bevilges i dit jobcenter. Du kan tage kurser fra denne liste i hele din ledighedsperiode.

Alle ledige uden akademisk uddannelse ( fra bachelor og opefter):
Du kan i samråd med dit jobcenter vælge et kursus fra den landsdækkende positivliste. Kursusdeltagelsen skal efterfølgende, via en formular AR237, godkendes i din A-kasse, der skal bekræfte, at du er berettiget til kurset.
Er du under 25 år skal du have afsluttet dit kursus inden 6 måneder og er du over 25 år har du 9 måneder til at afslutte dit kursus.

Links
Bornholm
Fyn
Hovedstaden
Nordjylland
Østjylland
Sjælland
Sydjylland
Vestjylland

Landslisten